View Single Post
Staro 14.02.2009., 20:56   #33
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor noobinator Pregled postova
for yor informejšn:
kad ne voliš fensi izgled, u visti imaš classic (win98) temu
iskljuci sljedece servise i vista ce dobit 10x ubrzanje: search indexer, automatic defrag, superfech.
SP1 donosi nova poboljšanja, i komptabilinost za "prastare" programe.

i da te pitam:
Sta ti radis na XP-u, da to bolje radi od viste?
Jel možda film od 2 sata pogledas za 1.5 il kaj?
Hoces reci da mogu mjenjati teme u Visti!? Prosvijetlio si me sada!
Gle.....ne moras mi govoriti sta moram pogasiti, a sta ne....jer kada realno gledamo dok sam se ja igrao sa kompovima ti si jos ceprkao po pijesku....bez uvrede. Ovo o 10x ubrzanju za tih par servisa je po meni malo neozbiljno.....ima tu malo vise toga za igrati se da ubrzas Vistu, ali ok....nema veze.

Jos nesto....nisam rekao da ovo radi brze ili bolje...ili ono...vec je XP trenutno daleko bolji OS od Viste...IMHO.
Kao sto sam rekao, imam dual boot.....na XP-u igram, a sa Vistom surfam netom i sve ostale bezvezne radnje.
Da, ne da ga pogledam za 1,5 h vec za 45 min mi ga XP "izvrti".
Vista je "poluproizvod" kojemu pod hitno treba sluzbeni SP2 ili nesto.
Ili ce jednostavno opet izbaciti na trziste takav poluporoizvod u obliku Win. 7....tko zna. Iskreno se nadam da nije tako i da ce napokon to biti dobar OS.

P.S.

Sto se mene tice EOD, nemam sta vise dodati.
I nauci se citat ako vec ides nesto komentirat.....a ne samo bezveze bubat i "nabijat" si postove jer ponekad je sutnja zlato.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote