Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 14.02.2009., 19:01   #521
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ne znam kaj je danas u zraku, ali 90% vozača japanaca je popizdilo. Evo zadnjeg slučaja, prije možda pola sata. Idem do King Crossa na Jankomir i tražim parking, taman uđem u red di su 2 slobodna mjesta i vidim dolazi novi Subaru Legacy iz suprotnog smjera, zaleti se punom brzinom prema slobodnom mjestu na mojoj strani (oduzme mi prednost naravno) i zabije se u BMW E39. Izleti lik van u Subaru jakni, pogleda jel mu auto oštećen i komotno nastavi laganini prema ulazu. Kad sam se vraćao, pogledam u kakvom su stanju auti. E39 ima krasnu veliku ogrebotinu bijele boje tablice, a ovoj panjini samo napuknuta plastika nosača tablice. Što je najžalosnije, vlasnik vjerojatno neće ni primijetiti što mu je budala napravila od auta, a budala naravno neće na komad papira napisati što je napravio i ostaviti čovjeku. Kamo ovaj svijet ide, strašno.
A da se žene ne bi umislile sad, evo jedan hladan tuš
http://www.funvideoworld.com/video/243
Ja sam jucer imao uvjerljivo šok tjedna. Uglavnom idem popodne nekamo i vozim se kroz kvart i onak vozim kaj ja znam 40-50 jer su ulicice i ono vidi se, ali nemas se kaj zaletavat, ono laganini. I sad dolazim do sporedne (ja na glavnoj) i vidim twinga i mislim si stat ce i ono nije mi na kraju pameti da nece, vidi me, ima znak stop velicine buljine glave i ono sta, mora stat. I ja mozda 4 metra od raskrizja ona nabije gas i pred mene. Ja neznam na koju sam foru uspio ju izbjec. Ona je stala nasred krizanja. Ono proso sa 20cm od nje i 20cm od ograde valjda. Da sam isao kocit pomeo bi joj vrata skupa sa njom.

I onak sav u soku WTF stanem, pocnem pizdit, trazim pajser po autu i pogledam u retrovizor. Unutra zenska u svojim 20im i MRTVO HLADNO PIJE JOGURT. Ono MRTVO HLADNO. JOGURT. I nis sta cu sa njom. Nemos ju tuc, nemos ju psovat. I nista nastavio dalje... Ono WTF? Kolko glup/glupa moras biti ?
Fleks je offline