Program je dobar i jednostavno je sramota da Nokia (tj. Symbian) nije takvu mogućnost defaultno ugradio u mob, već je korisnik osuđen na kabel ili bluetooth s smiješnom brzinom prijenosa (IR da ne spominjem)...
ali program ima jednu STRAŠNU manu (bar se kod mene tako manifestiralo...) - posrče bateriju za tili čas!!! Naime, bilo bi logično da program upalite kada ga trebate, prebacite ono što ste htjeli amo-tamo (baterija se više troši, ali bože moj...) i kada ste gotovi, isključite program (i opet ste u modu normalne potrošnje, budući da wifi ne radi...), ali BRUS! Program, iz nekog razloga, i kada nije aktivan ima aktivirane servise koji čuče u pozadini i svakih nekoliko minuta pale wifi i provjeravaju vezu, tako da baterija ima vijek max par sati (moja N82). Meni se počelo dešavati kada sam ga instalirao da mi se baterija isprazni u roku, par sati, primjetio sam da mi se wifi pali svako malo, iako ga nijedan program ne koristi, tako da sam se nakon par dana zahvalio symsmb i deinstalirao ga. Sada u iste svrhe koristim ftp server na PCju i SIC!FTP program na mobu i isto tako mogu prebacivati što god hoću amo-tamo, isto wlan brzinom, bez povećane potrošnje baterije i nepotrebnih servisa. Jedino ne radi streamin mp3, što je zgodna stvar, ali može se i bez toga...