Citiraj:
Autor Baja 001
Mislio sam na 3870X2, ali never mind.
U tome i je stvar. Monitor je prosječno dobar, onaj kome trebaju kvaliteniji prikazi slike sigurno se ne igraju [a ako i jesu to je malo povremeno], prema tome taj bullshit o monitorima ne drži vodu 
|
itekako drži vodu...TN nije nikakav prosjek, to je sranje...ja čim pomaknem glavu kužim drastičnu promjenu u slici....a možda sam picajzla...uglavnom onda sam jedini manijak koji će se igrati na s-pva ili e-ips monitoru....doduše ja zafušam koji 3d ili 2d kad mi se da (dovoljno me cijede na primarnom poslu)..ali opet...
Citiraj:
Autor Baja 001
Isto tako AF/AA, pa ja baš oću COD4 na 1680x1050 sve max da mogu vozit sa 100+ FPSa, a ne da moram navlačit neke konfige sa sranjima tipa isključivanja AA/AFa, sjena i sl 
|
ovdje se djelomično slažem....iako bi ja bio zadovoljan sa minimalnim postavkama AA i/ili AF i max detaljima (setinzima) iz igre.....ali opet..ako imaš 24" monitor i fullhd rezu jebe ti se za AA i AF.....OK meni je npr. u simulaciji bitna stavka radi zaglađivanja rubova u cockpitu auta ili aviona...ali opet manje bitno na višoj rezi....ali nisam ziher kolko kužiš taj nabrijani AA i AF u žaru neke FPS pucačine ala COD4....ajmo realno
Citiraj:
Autor Baja 001
Doduše ovo sve mogu sa 9800GT, ali jednostavno želim imati preljepu GTX260 
|
pa nije baš lijepa...ogromno đubre...a svi bi htjeli imati to đubre ali treba zaradit tih 2 soma kuna...oni koji zarade malo im rjeđe "hoće imati"...