Citiraj:
Autor Metamphetamine
GTX260 ti je jača od 4870x2? Hm... 9800GT i GTX nemaju što tražiti pored 4870 a tebi su jače? Hm2... Zvučiš kao dioničar nvidie 
|
Mislio sam na 3870X2, ali never mind.
Citiraj:
Autor greg SE
bemti skoro sam se rasplakao danas kad mi je propala kupnja GTXice....
a ne zelim dati u trgovini za nju 2200kn...mogao bi. Ali ne bih se onda mogao pogledati ogledalo. Pogotovo ne za par mjeseci kad joj cijena rokne upola kako to vec ide s nvidiom.
Narucio 9800gtx+. Naravno lik u trgovini mi je nudio 4850..ono iste performanse za manje novca. Pokusao sam biti apsolutno fin i na lijep nacim mu objasniti da nakon tri dana druzenja s ATIem vise nemam takvih mazohistickih zelja. Nije me shvatio. No nema veze.
Valjda ce uskoro pasti i ta meni uleta gtx260. Mozda na povratu poreza 
|
O tome ja pričam, isto tako sam spušio trgovinu ali imam backup rješenje. Što se mene tiče teško da se vartim na ATi-a.
Citiraj:
Autor gnomisa
pogledaj ekipu koja slaže nove konfe....u velikoj većini gledaju TN-ce od 22 inča i onda neku grafu od 2-3 soma kuna....smiješno.....evo recimo konkretno kod mene je grafička manje bitna jer simulacije više ovise o procu....ali pošto ipak idem na 24" moram posegnuti malo dublje u džep za grafu...inače bi uzeo 9800GT za 900 kn i bok....na kraju krajeva brdo tih testova je čisto navlačenje ekipe da se kupi grafa jer dovoljno je malo smanjiti AA i AF i postavke u igri i sve leti......a nije da se kuži velika razlika dok si u žaru borbe....
|
U tome i je stvar. Monitor je prosječno dobar, onaj kome trebaju kvaliteniji prikazi slike sigurno se ne igraju [a ako i jesu to je malo povremeno], prema tome taj bullshit o monitorima ne drži vodu
Isto tako AF/AA, pa ja baš oću COD4 na 1680x1050 sve max da mogu vozit sa 100+ FPSa, a ne da moram navlačit neke konfige sa sranjima tipa isključivanja AA/AFa, sjena i sl
Doduše ovo sve mogu sa 9800GT, ali jednostavno želim imati preljepu GTX260