View Single Post
Staro 14.02.2009., 00:06   #492
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
hehe, zile, nije prvi put da se susrecem sa dominatorima, pogledaj pod "moj komp", njih sam uzeo,,, aj idem naci racun,,, 2.2.2007, cijena 2.303,33kn za 2*1024 kit, sjecam se da sam tad dvoumio izmedju njih i balistixa default deklariranih na 1066, bila je slicna cijena. takodjer su bili omrazeni i tada zbog istog razloga kao i danas nasao sam cak 1 ss iz tog doba prije 2 godine (kako vrijeme leti ) nazalost tu su postavke latencija bile na auto a vise se ne sjecam kako je isao sa rucno nastimanim, te ss ne mogu vise naci,,, aj super pi reza nije losa ,,, a i bios mi je na ovoj gigabajtici siromasan sto se tice opcija za memu

pod macka u vreci mislim na one primjerke recimo muskina 800 koji nece ipak na 1066 a "trebali" bi. mislio sam uzeti ove bez airflova jer sam citao da je bucan,,, naravno na corsairovoj stranici pise da je tih iako ne vjerujem bas jer su to mali ventovi,, neznam sad ako ga kupim pa ne trebaj bezze stoji sa strane ili neki homemade potenciometar da rijesim... cele ni ja se zasad ne zalim na hx-a ali jedan voyager 2gb star 2 godine mi je ipak prolupao nakon samo godinu dana koristenja,,, a nisam ga ni odnio na garanciju, uzeo 2.5' hdd i zaboravio na flash onda sam se opet sjetio svog voyagera kad je stari uzeo voyager GT 2gb i on prdne nakon par dana

procitao sam dominator thread(znam da ima kod vas na forumu gledaj datum registracije a ne broj postova :P) ovog lika na pocetku price je ocito yebalo sto je nespretno namrdao postavke za kingmaxa kad ga je klokao a to se korsu nije svidjelo pa nije proradio dok nije default stavljen, a jos je imao i 1 neispravan keks ,,, ima li onda ili ne razlike u cipovima kod ovih sa oznakom F znaci airflow?

Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 14.02.2009. u 01:48.
HONDA type R je offline   Reply With Quote