View Single Post
Staro 13.02.2009., 23:45   #836
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
kolega uzeo moju staru 9600gt, pici na 17" monitoru i fura sve na najvecim detaljima, izivljava se s filterima....uglavnom sve ono sto vec dugo nije mogao s 7600gt koju je imao prije.
Kaze, ne vidi kako ce mu trebati uskoro jaca grafa jer monitor ne planira mjenjati u nedostatku love (i grafu je uzeo samo zato sto sam mu dao na "platit ces jednog dana" kredu). Mogao bi jos progutati da netko uzme 8800gt na takav monitor. Ili 3870. Ali GTXica je stvarno jebeni overkill.

ali svaka luda ima svoje veselje.
pogledaj ekipu koja slaže nove konfe....u velikoj većini gledaju TN-ce od 22 inča i onda neku grafu od 2-3 soma kuna....smiješno.....evo recimo konkretno kod mene je grafička manje bitna jer simulacije više ovise o procu....ali pošto ipak idem na 24" moram posegnuti malo dublje u džep za grafu...inače bi uzeo 9800GT za 900 kn i bok....na kraju krajeva brdo tih testova je čisto navlačenje ekipe da se kupi grafa jer dovoljno je malo smanjiti AA i AF i postavke u igri i sve leti......a nije da se kuži velika razlika dok si u žaru borbe....
gnomisa je offline   Reply With Quote