View Single Post
Staro 13.02.2009., 18:30   #29
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor mfire Pregled postova
molim te, svrstao si me automatski među korisnike koji ima vistu samo radi šminke i da ne radim niš drugo, čovječe, i xp je meni pomoću raznih programa tipa object dock i još štošta izgledao superiorno a ta superiornost je u visti samo default
a igre stare koje ne možeš pokrenut, daj mi ime te igre, vidjet ćeš da stoji ono što rekoh, uz malo znanja može sve!
da se razumjemo, ne tvrdm da neke igre nemaju problem već samo da uz malo znanja i rada na nekim postavkama sve ide glatko...
u svakom slučaju, što se xp-a tiče, dokazano odavno da sve ide glatko i os-u al za vistu tvrdim, nije tako negativna koliko neki govore, biraj što ti srcu draže...
Hmmm....ovih dana cu pogledati koje igre ne rade na Visti pa cu ti javit. Inace, nisam ljubitelj tih programa za "usminkavanje" OS-a, jer ne vidim smisao u tome. Ne vidim nikakvu prednost tih programa, osim sto mi zauzimaju prostor na disku i trose memoriju....
Izgled samoga OS-a mi i nije nesto vazan, radije bih da izgleda "losije" a radi kako spada.
Kao sto rekoh...imam dual boot....XP + SP3 32bit i Vistu Ultimate + SP1 64bit i uistinu rijetko kada dizem Vistu. Ne kazem da OS ne valja, ali.....
Krivo si me shvatio....nisam osoba koja ljude bilo gdje "svrstava".
Ok, reci mi onda sta radis na Visti, a da ona to radi bolje od XP-a?

Citiraj:
Autor MimiX Pregled postova
Pa dobro, al jeli lakše napraviti dual boot ili kod svake igre ili programa koji ne radi na Visti prčkati po postavkama da bi radilo....
I ja obavljam 90% toga preko Viste, al ako mi dodje odigrati kakav stari naslov lako prebacim na XP...

S obzirom da WIN 7 planira izaći u full verziji tek za godinu dana, ima vremena, treba mu josš dati kad izađe bar pola godine da se vidi kako funkcionira...
Dotad je Vista sasvim zadovoljavajuća(ima mana, al malo toga je danas bez mana)
Dual boot je zakon.....

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote