Citiraj:
Autor hullabaloo
Na zalost, izgleda da nema. Links je imao dijelove za vodena, ali se izgleda povukao sa tog polja. I ja bih volio znati ako slucajno negdje ima. Trazio sam po gramatu i Pevecu. Gledali su me cudno, pregledao sam sve, aili nema nista.
Meni trebaju kutne uvodnice.
|
Znam, bio sam neki dan u Bauhausu, Baumaxu, Pevecu i ništa... imaju neke stvari, ali uglavnom za centralno...
Ima jedana veleprodajna firma negdje kod HRT-a, ne znam točno di, ali mogu saznati ako imaš mogućnost uzeti preko firme neke. Drže sve što ti može zatrebati za vodeno (mislim na uvodnice, šelne i takve stvari)...tamo mi je stari uzeo ove uvodnice:
Uglavnom, evo moj setup do 1500 kn

- radijator Magicool Extreme III
- pumpa Eheim 1048
- CPU blok D-tek Fuzion v1
- spremnik Aquacomputer Aquainlet
----------------------------------
Suma stvari sa slika oko 1250 za sada
E sad, pitanje: Ova cijev na slici (iz Bauhausa) je 10/14, sa blokom sam dobio uvodnice 10/14, ergo cijev nejde u njih... E sad dal da uzmem veću cijev ili da uzmem manje uvodnice?
Ove uvodnice koje mi je stari pribavio su 7/10 tj. cijev ide u njih, ali mi se značajno smanjuje unutrašnji promjer...
A dilema broj 2 je spremnik. On je baš dizajniran da se ovaj veći otvor direktno pukne na ulaz pumpe, ali me brine ulaz spremnika:
Slika vanjski je 9 mm, ali kad se na to stavi uvodnica unutrašnji će se samnjiti na 6-7 pa ne vidim smisla u tome da mi svugdje unutrašnji bude 10 kad će taj ulaz na spremniku biti svojevrsni bottleneck za cijeli sustav... ili da i spremnik promijenim?

A jesam ga zakomplicirao