Citiraj:
Autor khm
Nije imao kolumnu u PC Playu nego u Hackeru.
I ne, gamer.hr nije propao i kakve uopce veze ima gamer.hr koji je EZINE sa PC Playom i Hackerom?
Ono, de se malo informiraj o nekim stvarima.
I nije Hacker propao zato sto je bio los nego zato sto su to neki potezi glavesina iz EPH-a koji je bio izdavac jel.
Ovakav mejl smo dobili svi mi pretplatnici.
Mada, cijela prica ja malo zanimljivija, no nebitna.
Usporedjivat tamo neki PC Play sa Hackerom je smjesno.
Onakav utjecaj na gejming kakav je imao Hacker kad je izasao davne '94, PC Play nece imati ni da izlazi jos 150 godina.
Sto si tice Lausa, lik je legenda.
Istina, ne pratim njegov rad u novije vrijeme tako da je moguce da je malo ispao iz takta, ali njegove kolumne u Hackeru, a i recenzije su bile vrh.
Onaj ko je to malo pratio zna, ne sudite znanje covjeka po jednom textu.
Jednostavno imao je takav stil, kriticki prema svemu.
|
Dragi prijatelju,prije nego uzmeš takvim bahatim tonom preispitivat ono što sam napisao,sam se malo informiraj.Zoran Žmirić se u kolumnama izmjenjivao s Crnom Ofcom,koja je isto visila po gamer.hr prije.Kako se ta rubrika u PCPlayu zvala,pojma nemam.Ali ako uspijem iskopat koji od tih brojeva,slikat ću ti i aplodat sliku.

Glede gamer.hr,ako imaš koji primjereniji izraz osim propao,podijeli ga s nama.Jer ja se ne mogu sjetit nekog drugog za forum koji je nekad brojao posjetitelja skoro ko ovaj,a danas ima možda 5 ljudi simultano na forumu

Toliko o tome.Ne mogu reći da nije to zaslužio,jer malo tko da Metal Gear Solidu ocjenu od 50%, i da opstane.

I mislim da je to upravo Žmirić napravio.Kako sam ga mrzio tada

Hvala što si uljepšo ovaj dan tim što si ispo smiješan.
Lauš i ostala hackerova ekipa su za mene kao dijete od svojih 12-13 godina bile krkančine prema kojima se ne bismo uopće trebali igrati.A pošto se VIDI ne odlučuje na gašenje PCPlaya,bez obzira što internet danas sa nebrojenim gamerskim portalima sigurno ima pravo prvenstva nad bilo kojim oblikom pisanog medija,sigurno nešto govori o kvaliteti,koja je nešto veća,iako i sama vrlo diskutabilna.Naravno,o Valiću i ostalim biserima iz HW dijela nećemo,nemojte ih uopće pokušavat uvuć u raspravu
=======EDIT=======
Izgleda da ipak neće biti potrebe ić kopat stare brojeve u podrum
http://lnl.com.hr/view/841/
Peto pitanje,slobodno pročitaj i odgovor:
Citiraj:
Nadam se da se nećeš uvrijediti; pošto je Hacker propao, a za PC Play više ne pišeš, smatraš li da je s tvojom kolumnističkom karijerom kraj, ili se možemo nadati da ćeš nas u budućnosti iznenaditi?
|
Jel se to u gamer.hr žargonu kaže
pwnd?Ili p0wned?

Na PCE se kaže