View Single Post
Staro 12.02.2009., 22:49   #18
hullabaloo
there's only Chuck Norris
Moj komp

hullabaloo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Sto se vodenog tice, mozes slobodno uzet od EK-a dijelove.
EK CPU blok je stvarno dobar. Ima boljih za mrvicu, ali to cjepidlacenje ne znaci nista, a i nije kod nas dobavljivo a i da jeste ko zna kakva bi cijene bila.
Pumpa Laing DDC-1T sa pokrovom EK ili XSPC sa kojim treba bit malo pazvljiviji da se ne pretezu uvodnice da ne bi krcnuo jer je od plexija.
Radijator odmah uzet tripple, jer ako bude upgradea hladjenja tipa GPU blokovi i ostali on ce moc to normalno podnijet. A i ako je samo CPU blok to znaci da ventilatore mozes stavit na 5V i nema zvuka
Ventilatore mozes uzet Chieftec i prebacit na 5V. Jeftino, a ucinkovito, a tiho (sto je i bit vodenog)
Uvodnice 1/2" kao i crijeva takodjer. Izgleda da kod nas nema kvalitetnijih crijeva, ali ako se moze nac negdje 1/2" sa debljom stijenkom bilo bi dobro. Vidim da se spominju crijeva iz Pet centra. Iskreno ja imam sranja od crijeva iz Gramata i to je cisto smece za vodeno. Moram skoknuti do per centra i uzet 2 metra da se rijesim sranja.
Rezervoar nemoj uzet neki ogroman, nema potrebe a i smeta. Ja bih najradje uzeo XSPC za 5.25" mjesto u kucistu. Da mi je nekak do njega doc

Citiraj:
Autor Thorax Pregled postova
Jel zna netko gdje ima uvodnica za nabaviti osim u hardveraju?
Na zalost, izgleda da nema. Links je imao dijelove za vodena, ali se izgleda povukao sa tog polja. I ja bih volio znati ako slucajno negdje ima. Trazio sam po gramatu i Pevecu. Gledali su me cudno, pregledao sam sve, aili nema nista.
Meni trebaju kutne uvodnice.

Zadnje izmijenjeno od: hullabaloo. 12.02.2009. u 23:05.
hullabaloo je offline   Reply With Quote