Citiraj:
Autor bego2
odmah da kazem, fleks ako nemas sta pametno za rec, suti...
naide slozio napokon predpojačalo, jos fali kutija..to cu kroz tjedan-dva...lampe su RCA ec92...regulirano napajanje 280V (trebalo biti 300V ali nesto hebe trafo ili mrezni napon), kvalitetne diode (mur860), dobri kondici...sad ima dosta bruma jer nisam pospajao mase do kraja ali to cu kad sklepam sve u kuciste...iz prve je prosviralo...pločica za lampe je kupljena od kolege sa audifil foruma, lampe naručene sa ibeja, 100kn dvije...

kako svira? strava  kad odmah upalim, dok se lampe ne zagriju, visoki su dosta krestavi, bass nikakav ali nakon minute sve super, samo jos da nabavim dac za komp, nema se para...ja zadovoljan.. 
|
Ima dosta bruma, a ti pises da svira strava? Daj me nemoj. Svaka cast sto imas volje i duboko sam uvjeren da imas malo bolje financije da bi uz taj visak vremena mozda i slozio nesto dobro....
Citiraj:
Autor Armand
Da Fleks stari pljuvator. Bez uvrede malo se zezamo  . Ali cinjenica je ta da ovo gore sa slike nit si probao, nit si vidio, a u jednom jedinom postu si napisao "Bezveze" "Glupo" i "Skupo" , a sva 3 pridjeva si ispucao ko iz topa a cak ni google nisi upalio. Ali dobro znamo svi da si precesto puta das za pravo ovakve izlete pa se onda na kraju niko ne ljuti, pa tako ni ja 
|
Lik vidi, to je KOMAD spuzve koj ti naginje zvucnik prema dolje? Sta ocekujes od toga? Glupost. Jos ako kosta vise od 5 dolara onda je glupost na kvadrat.
A na fejsbuku ja mogu biti fakin madonna ako ocu.
Citiraj:
Autor Zvonek
Kolege, dal ima smisla složit neki jeftini hifi sistem u sobu 3x2,5metara?
|
Naravno da ima. Lakse (jefitnije) ti slozit dobar sistem u malom prostoru, nego u velikom. Mozda ces imat malo problema sa razmjestajom, ali sve se da. Iskreno cuo sam bolje dobrih sistema u malim prostorima, nego u velikima sa vecim budgetom.
Citiraj:
Autor Dr.Who
Pametnije ti je kupit Yamahinu mikroliniju..
|
Ili ne?
Te yamahine minilinije sviraju i to je to. Mislim svaka cast zna yamaha napraviti pojacalo, ali u tom segmentu nisam cuo nista da bi me razveselilol.