Tema: Rapidshare
View Single Post
Staro 12.02.2009., 15:33   #810
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor mikoli Pregled postova
Samo su moje IP adrese i u zadnjem slučaju piše da sam skinuo 9,5 GB u komadu, a veličina skinutih datoteka je 6,6 GB. Dakle ukrali su mi više od 3 GB na 33 datoteke veličine 200 MB, a kod njih piše da je tzv. overhead 50 kB.

NIje to prvi puta jer sam platio 100 GB dodatnih a skinuo ukupno 56 GB prije nego je račun došao na nulu. A wireles ne koristim jer je komp direktno kabelom spojen na modem.

Osim toga na moj e-mail rapidsheru odgovorili su mi da neki download programi stvaraju dodadtni promet sami po sebi, neđutim ne u tolikoj mjeri kako se to kod mene događa. A ovo jučer sam direktno skidao datoteku po datoteku, tako da nisam koristio programe za skidanje.
daj big guy kakve su to teroije zavjere.
Ako ces skidati prek IE onda ce ti 100 MB biti 100 MB skinuto. Ako pak skidas s flashgeta sto vise threadova vrtis to je promet za 100MB veci (do 140MB iliti 40%) ali je i brzina veca jer skidas s viste mjesta pa ovaj dodatni promet ode na buffering.

A sto se tice accounta puknes secure na njega i sve pet samo moras paziti sto skidas jer sve vise programa je krcato prokletim trojanima šta logaju sve zivo...
AiM je offline   Reply With Quote