Citiraj:
Autor mikoli
Samo su moje IP adrese i u zadnjem slučaju piše da sam skinuo 9,5 GB u komadu, a veličina skinutih datoteka je 6,6 GB. Dakle ukrali su mi više od 3 GB na 33 datoteke veličine 200 MB, a kod njih piše da je tzv. overhead 50 kB.
NIje to prvi puta jer sam platio 100 GB dodatnih a skinuo ukupno 56 GB prije nego je račun došao na nulu. A wireles ne koristim jer je komp direktno kabelom spojen na modem.
Osim toga na moj e-mail rapidsheru odgovorili su mi da neki download programi stvaraju dodadtni promet sami po sebi, neđutim ne u tolikoj mjeri kako se to kod mene događa. A ovo jučer sam direktno skidao datoteku po datoteku, tako da nisam koristio programe za skidanje.
|
daj big guy kakve su to teroije zavjere.
Ako ces skidati prek IE onda ce ti 100 MB biti 100 MB skinuto. Ako pak skidas s flashgeta sto vise threadova vrtis to je promet za 100MB veci (do 140MB iliti 40%) ali je i brzina veca jer skidas s viste mjesta pa ovaj dodatni promet ode na buffering.
A sto se tice accounta puknes secure na njega i sve pet samo moras paziti sto skidas jer sve vise programa je krcato prokletim trojanima šta logaju sve zivo...