View Single Post
Staro 12.02.2009., 09:47   #1215
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Nebi baš tako išlo jer svako preuzimanje u trgovini neovisno o tome kako si dobio ponudu je "over the conter" prodaja...
Izraz "kupovina na daljinu" se odnosi na situaciju u kojoj kupac nemože inspicirati robu prilikom kupnje/preuzimanja tj uključuje zapravo samo razne dostave i to kako zbog prijevara tako i zbog mogućnosti mehaničkog oštećenja pri transportu (inače bi dostavljači igrali nogomet s paketima i koga briga kaj bi dobio elemente za slaganje matične u paketu umjesto integralnog proizvoda) jel...
Dakle prestanite više tražiti rupe po kojima "zakonski" možete tražiti povrat love po dućanima kad je kupljeno osobno tamo jer toga jednostavno nema i gotovo, naravno neki dućani to daju jer je takva njihova politika ali shodno tome mogu zapravo odlučiti u svakom pojedinom slučaju hoće li to uvažiti ili neće - zakonski nisu obavezni...

Nije da ja branim trgovce, velika većina njih (mislim na politiku trgovina) je u većoj ili manjoj mjeri gamad, a prodavači koji rade u njima nemaju pojma o robi koju prodaju osim malog popisa kojeg dobiju valjda jednom tjedno iz skladiša u kojem piše koji artikli slabo idu i shodno ih treba utrpavati kako god znaš...