Tema: Rapidshare
View Single Post
Staro 12.02.2009., 08:31   #807
mikoli
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Rapidshare ne samo da je skresao promet za premium korisnike, već definitivno vara na prometu.

Tzv.overhead koji je po njihovom 50 kb na skinutu datoteku je obična laž.

Kupio sam 100 GB dodatnog prometa i nakon skinutih 56 GB nula na računu, bilo prije dva mjeseca. I kažu oni da je to zbog toga što programi za skidanje u stvari skinu više nego što je veličina datoteke koju skidam. Ajde OK kažem ja jer je bilo puno malih datoteka. Ali prekoračenje od cca 50% je malo čudno?.

Jučer čekam i skupi se na računu 9,6 GB i skidam ručno tzv. pješke i ne bi smjelo biti više od 50 kb dodataka na skinutu datoteku, kad ono skinuo ukupno 6,5 GB i sve velike datoteke 200 MB, kad nakon 6,5 GB ostalo na računu 156 MB raspoloživih.

Dakle ne samo da su smanjili kvotu za premium korisnike, već i debelo varaju na prometu, jer ne da daodaju 50 kb na skinutu datoteku, već je to 43% dodatka na normalni promet.

Kada sam kupio 100 GB dodatnog prometa to je bilo i više onda je taj omjer bio i 58% dodatka na ostvareni promet. Taj omjer sam dobio podjelivši ono što sam imao pravo skinuti sa stvarnom veličlinom onoga što sam skinuo.

Volio bih čuti ostale korisnike dal su primjetili takve stvari i imaju li sličnih iskustava.
mikoli je offline   Reply With Quote