Citiraj:
Autor papčić
Znaci presao sam GTA, sto mi preostaje?
Vozit se ko idiot po gradu-ulazit u svaki zavoj po boku i to? (nes najjace u igri :P)
Rjesavat letece stakore sto mi je nekako dosadno?
Posto je li kakve misije sa strane kao obavljanje poslova za Đejkoba i Brusija?
|
Imaš recimo one ljude po gradu na koje možeš naletit ako ti se posreći. Recimo ja sam jučer nakon kaj sam završil igru malo rasturao po gradu s autom, i dođem do neke osobe. Bila je Dwayneova ženska kojega sam inaće ubio. Nakon kaj sam rješio misiju veli Niko "Možda bolje da sam Playboy-a ubio".
Imaš i onaj internet caffe pa možeš dogovarat sa ženskama. Recimo, ja sam sredio s onom LawChick, neka odvjetnica. I kad god me ganjala murja, samo sam je nazvao i stisnuo tamo Clear Wanted i ojla, nema murje.
Možeš još rješavat misije od Bruciea, da kradeš one aute. Imaš još pun k miniigara, recimo da odvoziš ispod 12 mostova s helićem, rokaš golubove, radiš stunove i tak, svašta.
A reci da nije gušt onak s autom po pješačkoj stazi a tijela onak lete po zraku, "osjetiš" udarce, krv razlijana po karoseriji, divota
Možeš još i lovit one kriminalce. uđeš u drotov auto i izabereš misije.
Ma ima pun kurac toga.
Il recimo budi maštovit. Imaš na internetu "Find love", pa se upoznaš s nekim i onda ga rokneš

)
I fora su oni brojevi koji s emogu nać po internetu. Recimo ima jedan broj (ZiT). Svira ti mjuza u auto i zanima te kak se zove ta pjesma i ko svira. Nazoveš taj broj, ovi čuju kaj svira (ako svira neka pjesma) i onda ti pošalju ime i izvođača te pjesme na mobitel.