evo da i ja iznesem svoje dozivljaje...
neki dan tj u ponedjeljak mi je crklo napajanje... to je ovo koje mi jos stoji u sigu, kupljeno u linksu,
corsair tx750w
i bas citam ovdje da kolega
maymoon ima istih problema sa svojim napajanjem kakva sam imao i ja. i meni je pocelo cvrcati po malo, pa sve vise i vise, kao da ce se zapalit. tako bi radilo cim bi ga palio i onda bi se nakon nekog vremena to smirilo, cca dok ne udje u os. znalo je tako i cvrcati iz cista mira preko noci i to toliko jako da me znalo i probuditi pa bi ga morao bas iz sruje gasiti. reko ja, nije to bas u redu, ali kolike sam gnjavaze imao sa smjestajem u kuciste a i samom nabavkom nije mi se dalo iskusavati srecu sa garancijom u linksu. i nista ostavio ja to tako i molio se da kad rikne (jer znao sam da ce vrisnut kad tad) da mi samo ne uzme nesto sa sobom u vjecna lovista.
i tako je dosao taj dan da je crklo.

surfam ja i samo se culo puf i ugasi se sve. stisko sam power ali nista se ne dogadja. lagano sam popizdio i odma sve iskljucio. uzeo sam staro napajanje koje sva sreca nisam dao nikome, fortron BS500w, i sa njim je sve proradilo, sto ce reci da nista nije izgorilo sa napajnjem. nakon toga sam izvadio ambalazu, garanciju sa racunom i corsaira strpao unutra jos tolpog i do linksa
cudili su se da kako je crklo (kupio sam ga negdje oko 12. mjeseca) tako dobro napajanje hahaha

salju ga na servis u zagreb i kad ga rijese ce mi se javiti...
eto, samo sam htio napomenuti da ima takvih slucajeva dosta da napajanje cvrci, a to sigurno nije mala buka, to je kao da ti neko vari iza po kucistu i mislim da za to treba biti ostvariva garancija odma, novo isto ili vraceni novac i
zivili