13.07.2004., 23:04
|
|
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by elvis
evo instalirao sam context editor i miracle c compiler.... i slijedim pomalo instructionse, i uglavnom piše ovako:
Each compiler needs its own command to be used to create the object code. To compile, you typically use the command to run the compiler followed by the source filename. The following are examples of the commands issued to compile a source file called RADIUS.C using various DOS/Windows compilers:
Microsoft C cl radius.c
Borland's Turbo C tcc radius.c
Borland C bcc radius.c
Zortec C ztc radius.
e sad pošto ja imam miracle, pa nigdje nisam našao u helpu kako ide command za linkanje, tj. ima u optionsima linker, ali ne znam se baš služit njime, ima opcije val options i other obj, pa je vjerojatno to u korelaciji sa gore navedenim, pa ako mi to možete pojasnit.
|
Vrag te odnio, elvise!Pa što se petljaš s tim kompajlerima kad imaš devc++ s lijepim sučeljem i editorom?Odi na www.bloodshed.net i skini zadnju verziju.Kod će ti raditi i tu, a to ti preporučam za koristiti!Bitno da se knjiga drži koliko-toliko standarda, a ostalo prepusti kompajleru(actually je samo devc++ sučelje, ali nebitno)-radi i c kod, tako da nema brige  !
|
|
|