View Single Post
Staro 10.02.2009., 18:46   #151
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova

Mislim jasno mi je da tradiciju treba njegovati, ali po slici ovaj sustav je sve samo nije klasicni stereo. Vide se 2 frontalca, centralni, subwoofer ... te je za predpostaviti da je sustav 5.1, 7.1 ili cak 12.1
Sad mi nije jasno šta je pjesnik htio reci sa time
A i tabletic daje notu tradicije. Nadam se da ga bar dignes kada gledas TV.

Nije moje netko mi je poslao mail ne sjecam se kad ima od toga sa naslovom "tradicija nikad ne umire" i tom slikom....bila je bas prigodna za temu

Citiraj:
Autor registrator Pregled postova
sve istina.......... doda bi samo da je ca presvital (bar za moj ukus).....

što se tiče zvučne.... ja sam oduševljen.......
za te pare svira (u mom sustavu) značajno bolje od project usb dac-a....
čak vrlo blizu dac magicu od CA......... puno bolje od jeftilen dvd playera.....
u rangu cd playera niže i srednje niže klase......
definitvno bolje od bilo koje zvučne koju sam isproba (onboard, sb live, x-fi audio, x-fi music, auzentech x-plosion cinema7.1)
potpuno (ali potpuno, iako imaju različiti DAC čip) isto ko skuplji xonar d2............
to su podaci za stereo sliku....... drugo me ni ne zanima......

tako da sam kupovinu samostalnog DAC-a odgodio na neodređeno.........
Argh.. moj drugi sobni sistem, van glavnoga u dnevnom se sastoji od maloga nada 315 bee, playera 515 bee , novih kef c3 (koje na starom rondo stalku ne zvuce ni blizu lose za 1300 kn). cdovi zvuce perfektno... komp sranje. kazu promjeni zvucnu... kupim x-fi music (geska)... za nijansu bolje jos uvjek sranje.... procitam tu i na par foruma kako mnogo hvale pro ject dac...kupim....malo manje sranje jos uvijek ni blizu cd playera.....
Sad, kolko si objektivan sa zvucnom u usporedbi sa zvukom s playera, jesi probao prikljuciti kojeg na mart. ? Sorry ako gnjavim bas mi je zapela ta zvucna za oko , a ti si prvi koji sed javio da je ima .

Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 10.02.2009. u 19:00.
zen_sux je offline   Reply With Quote