Citiraj:
Originally posted by dr.fiksi
Nemoj zezat!Nisam bio tamo, ali vidio sam te firme u tzv rupetinama i podrumima-kad sam došao tamo, čudno su me gledali pitajući se jesam li policija pa ću im sve zaplijeniti, ili neki kupac...svašta!Svega ti ima ovdje.
|
Oni su legalni.
Provala koju sam čuo kad sma kupovao Zalmana o HGšrotu.
Kako su ljudi bili simatični smo razgovarali malo i dotakli se teme HGšrot, čovjek veli kako to izgleda kad on mor aotić kod njih na stsatnak u vezi ugovora.
Kako HGšrot od njih uzima Gericom tak oni i nekja od njih kupuju i veli da se stavr obako odvijala.
HGŠrot: Mi smo od Vas kupili za 3,2Miljuna kn robe, o je jako puno prometa koji smo mi vama napravili. Vi ste od nas uzeli robe u vrijednosti samo 400.000 kn ( Karikiram brojke jer ih se ne sijećam).
Tip: Da znam, ali odeđene proivode mi možemo nabaviti drugdje po manjim cijenama.
HGŠ: To nije korektno, omjer je previše u Vašu korist, mi smo odlučilili da od Vas tražimo da vi onu robu za koju Vi niste uvoznici nabavlajte isključivo kod nas.
T: Molim? Jesam li ja VAs to dobro razumio, Vi želite da mi smao od Vas uzimamo robu?
HGŠ: Da, jer je omjer robe koju mi od Vas kupujemo i koju mi Vama prodajemo nesrazmjeran a Vi ste tako i tako orjentirani više na prijenosnike. tako da nemate puno robe za koju se uvoznici, mi s druge starne smo najveći dućan Informatičke robe u Hrvatskoj. Mi smo o ovome pripremili ugovor te bi ga ste vi trebali potpisati.
T: Jeste li vi poludjeli? Mi cemo kupovati robu na slobonom tržištu tamo gdje je jenapovoljnijia a ne kod Vas, to je cijela bit slobodnog tržišta. Nedolati u obzir nikakv takav ugovor.
Kak je sve to završilo nemam pojma al ideja da se smaokod njih kupuje najbolje ocrtva filozofiju firme.