Dobro, možda sam bio nejasan. Prije sam imao nekakvu analognu ugradbenu TV karticu koja je bila u kompletu s programom za gledanje TV-a. Tim programom sam mogao na monitoru otvoriti i gledati TV program u prozoru proizvodne veličine. Dakle mogao sam ga staviti „iznad“ neke aplikacije na kojoj sam radio te u posebnom prozoru otvoriti i gledati TV. Dotični prozor se mogao pomicati po ekranu i proizvoljno mu se mogla povećavati-smanjivati veličina. S ovim programom koji sada imam ne mogu izvesti gore napisano. Dakle čim kliknem na ikonu programa isti se otvara preko cijelog ekrana (ne parcijalno) te je alternativa ili-ili. Jesam li sada bio jasniji? -->
Citiraj:
Autor Renesis
ubij me ako sam skuzio sto ti zelis, ali DVB Viewer bi trebao radit...
|
Dobro, možda sam bio nejasan. Prije sam imao nekakvu analognu ugradbenu TV karticu koja je bila u kompletu s programom za gledanje TV-a. Tim programom sam mogao na monitoru otvoriti i gledati TV program u prozoru proizvodne veličine. Dakle mogao sam ga staviti „iznad“ neke aplikacije na kojoj sam radio te u posebnom prozoru otvoriti i gledati TV. Dotični prozor se mogao pomicati po ekranu i proizvoljno mu se mogla povećavati-smanjivati veličina. S ovim programom koji sada imam ne mogu izvesti gore napisano. Dakle čim kliknem na ikonu programa isti se otvara preko cijelog ekrana (ne parcijalno) te je alternativa ili-ili. Jesam li sada bio jasniji?
|