Citiraj:
Autor Razer
Početak jednog lijepog prijateljstva  
|
hehe, i ja skinuo taj tool i patch i sve super radi. Najveca mana toga je ipak da se da samo voltaza za load podesiti (onako, cista dumb - povlaceci slidere

), dok se recimo preko programcica koji su decki iz factorynesto (isto na extremesystemsu) napravili se da podesiti voltaza za sve modove (tj. 2d, 3d low i performance).
Inace par stvari koje sam uocio i stvarno je tak kak se prica - maks voltaza koja se dobi preko tog softwarea je oko 1.35v. Vishe je moguce postaviti i senzor ce prikazivati vishe, ali su ljudi mjerili (a i prema rivatuner grafu i amperazi) i to je maks, za sve ostalo ce ipak trebati hard mod. Vrlo vjerojatno je neko ogranicenje u samim vrm chipovima ili oko njih.
Za clock su izgleda najvaznije temp, pa tek onda voltaza u ovoj seriji - tj. ako se odrze temp. svega na oko 40-50c (sto je fakat nisko prema temp. prijasnjih serija) ili ispod onda shaderi idu preko 1500+ kao od sale. Inace nije sve tako lijepo i tu ja vidim razliku kod referentne 280gtx i stock venta @low i na maksimumu.
Bilo bi lijepo kad bi neko mogao usporediti temp dobivene zracnim hladjenjem sa nekim dobrim vodenim blokom