Citiraj:
Autor branimiros82
koliko sam igrao igra je dobra tj,fora su ti europski kamioni,samo malo je igra ogranicena...al vama svaka cast sto u nju unosite Hrv duha(pevec,ina).Budem ju opet probao igrat mozda sad bude bolja,inace u WoS je bilo puno vise opcija i bila je igrivija.Neznam sto ne naprave jednu pravu,da mozes sve zivo raditi na kamionima...da nebudu samo sleperi,neka budu i prikolicari....ipak danas se jako puno toga moze na komp!
|
Čekajući da ova igra postane "prava" nećeš je nikad zaigrat, trust me

Ja čekam već 5 godina da se poprave makar 30% al kurac, svaki nastavak stari popravi možda 5%, a od tih 5% grafika uzima bar 4%. Ostalo skoro da ni ne diraju, jebeni AI zadnjeg WOSa ili ovog ETS je skoro pa identičan AI iz prvog nastavka ove igre, izdanog još u prošlom stoljeću

Ono, možeš igrat ili ne, čekat poboljšanja, nema nekog smisla... S Hrvatskim dodacima je samo više...Hrvatskija odnosno lokalnija, nije bolja ni 2% jer ne može ni bit.
Šta se tiče WOSa ne kužim kako ti on može bit bolji, tj. ne kužim uopće gdje je razlika kad su kopije...Doduše u zadnjem WOSu su eveli novine tipa da možeš kupit parking, oliti osnovat firmu, imat svoje vozače i blabla. Al sve te opciju su skroz nepotrebne i imho bezvezne, pa je i bolje da ih ovdje ni nema. Puno više cijenim da igra nema nešto, nego da igra ima nešto nekorisno... A sve te nakrcane opcije su bile jebeno nekorisne.
Šta si imao s tim šta si u zadnjem WOSu skupio 1M i kupio firmu? Ništa, nula...slijepa ulica jebate, samo si pare potrošija

Šta si ima s tin da si zaposlija 10 vozača? Ništa, samo ti se igra još više zgadila i postala neigriva jer su pare počele kapat s neba...
Itd, da ne nabrajam sad u nedogled...
Po meni je upravo ETS njihov najbolji nastavak do sada... i to ne zato šta je jebeno dobar, nego samo zato šta je radnja u Europi pa mi je svakako bliža nego divlji zapad. Sve ostalo je skoro pa isto kao i zadnjem WOS nastavku, +/- par posto, kao i svaki put do sada... I sa tim tempom će kvalitetnu stavr napravit 2020, a i tad će to bit kurac jer će za modernim igrama zaostajat bar 10 godina... Jedina dobra stavr im je šta nemaju konkurenciju...
Al dobro, dosta pljuvanja, bolje išta nego ništa, tako da ono...kupim, instaliram, odigram malo, pobrišem.