Citiraj:
Originally posted by tor
Ljudi prikočite malo. Zaletavate se nepotrebno. Nikad ni u snovima nebih dao toliko love za grafičku. Pogotovo u takvoj situaciji kad ni neznaš točno što dobijaš. Za 5000 kn mora da mi dođe doma u dostavi, u drvenoj kutiji s ornamentima, vakumirana, i orna za posao.
|
5000 Kn . Ne , ne ti si se malo prevario . Naime ni ja nisam lud da dam toliko za grafičku , ali imam frenda koji mi duguje 4000 Kn i ima svoju firmu pa će on preko svoje firme kupiti grafičku ( BEZ PDV-a )
tj. 4809 x 0.78 = 3751 Kn -> što znači da ću ja dobiti 6800 Ultra jeftinije nego što je Paške kupio 6800 GT ( 3980 Kn ) . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:clap:
Kartica je već rezervirana - sad samo moram donesti odluku da li da je kupim za 3751 Kn tj. za oko 500 eura što je za 100 eura jeftinije nego da naručim vani
Paške , ovo nije prijetnja , ali ako se ne javiš sat vremena odkad ja postam ovu poruku , zaletjet ću ti se avionom ( kad ga kupim - znači nikad ) u tu tvoju jadnu kućicu !!!
Hmm , malo sam poludio ali nema veze ( pazi se Paške još mi fali samo 8 834 457 eura da kupim avion ) haha
Ma opet sam ja poludio, ali Paško daj se požuri !!!