View Single Post
Staro 09.02.2009., 23:30   #1374
Metamphetamine
Flaccitra
Moj komp

Metamphetamine's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Pozz. Nadam se da bi ovo pitanje bilo ontopic: Zna li netko koji su najefikasniji driveri za setup 2 x HD3870 u crossfireu na Visti 64? Sistem je baziran na AMD chipsetu (pored moj komp sekundarni) ? Uglavnom, 8.12 solo ili 8.12 Multi-Core CPU hotfix, 9.1.. nista ne prihvaca CrossfireX, dakle samo solo kartica je aktivna, a 8.11 prihvaca, ali samo deklarativno - performanse su na nivou jedne kartice Dakle, vjerojatno neki driveri iz doba aktuelnosti 3870 kartica? CCC 8.4, 8.5 ???
p.s.
da, poinstalirao sam i izdeinstalirao sa driver sweepom zadnje i predzadnje drivere, pometao sve moguce .net updateove, patcheve, pa i onaj hotfix koji se dobije kad se salje mail u microsoft i dobije sifra za skidanje...dakle svi savjeti sa http://forums.amd.com/game/ foruma glede zadnjih drivera - kod mene ne rade.
Moji problemi su sumirani u ovom threadu .... uglavnom, odustao sam od tih updateova i trazim neki savjet o iskustvu sa najboljim crossfireX vista 64 driverima za te 3870 kartice. Vjerojatno ubrzo lete van jer mi ih je zbog tih drivera uvr glave, ali mozda se razuvjerim kakvim lucky driverima iz lanjske sezone

ovo je čudno, probaj staviti 8.8 driver, meni dok sam imao 3870x2 8.12 i 8.12 hotfix su radili normalno, sa očekivanim performansama.