View Single Post
Staro 09.02.2009., 23:26   #9
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Otvaranjem ove teme nisam hto reci kako je asrock losa firma, samo sam htio skrenut paznju na doticnu plocu i na generano povisenje cjena novih maticnih ploca koje izgleda i Asrock prati ;(
Dapace imao sam jako dugo njihovu 939Dual-SATA2 i nemam nista lose za nju reci, iako sam je kupio sa puno skepse (da ne kazem podsmjeha s obzirom na cjenu) brzo me je razuvjerila + evo koliko jos cujem i danas radi sta je dobar znak (cca 2 godine i kusur).
Ok svaka firma bila da radi aute, avione ili maticne sfusa tu i tamo, ali zbog toga sta je asrok jeftiniji od vecine ne znaci da je los, jednostavno moramo prihvatit cinjenicu da stara poslovica glasi "koliko para toliko muzike" a asrock je cesto bolje i duze svira nego bi se za tolike pare ocekivalo
Da se vratin na temu, potajno sam se nada da ce Asroc svoj model X58 maticne prodavat barem za cc 1500 kn u startu i zato sam malo iznenajdem cjenom ali i izgledom maticne, racunajuci da su oni podruznica Asusa malo me cudi da sami sebi prave ovakvu konkurenciju ali valjda ljudi znaju sta rade.
Evo cak je i nekakav rivju izasas, mada sama kvaliteta doticnog clanka ne uljeva neko divljenje, mislim na clanak, a ne na maticnu maticna je zadivljujuce ok.
http://my.ocworkbench.com/2009/asroc...omputer/g1.htm
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote