View Single Post
Staro 13.07.2004., 15:57   #34
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Valter
Ma znam da je glupo dati 5000 Kn za grafičku u vrećici - to je tako jadno , ali kad malo bolje promislim što dobivaš u kutiji - par igrica , manual , drivere koje opet moraš skidati s interneta da budu WHQL certificirani.
ALI , uvijek taj ali , onda bar znaš da je to finalni proizvod .

Paške je rekao da će vidjeti je li to final product tj. revisija 1.0 ili tako nešto.

E da, kad budem kupovao mogu li nekako na PCBu pročitati je li to final product tj. što bi trebalo pisati i gdje npr. revision 1.0 ??? :confused:

PAŠKE HEEEEEEEEEEEEEEEEELP !!!
Smiri se, i mene jednako zanima kao i tebe-i ja bih ju kupio, ali pričekajmo da Paske provjeri...
skoro 5000kn za kartu, e ako nije final sample->no chance!Ako je, then we're talking!Ne znam što bi trebalo biti na PCBu, ali za pretpostaviti je da piše nešto na njemu-neka verzija itd.Također je bitno što piše kad se komp boota-ima li ono upozorenje THIS IS AN ENGINEERING... ili nema i sve normalno izgleda.Možda imaju pošiljku namijenjenu nekoj firmi koja odmah slaže kompove pa je zato bulk.Uglavnom, ve-ce-mil ju ima odmah dostupnu.A i ako im ti i ja izkeširamo gotovo 5k krznatih na ruke, ima da naruče s Mjeseca...
dr.fiksi je offline   Reply With Quote