View Single Post
Staro 09.02.2009., 13:20   #1908
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Situacija je sad izvedena kako je, nemamo puno prostora za manevre, ondnsno takve promjene kakve si ti predložio. Naravno da tebe i ostale korisnike foruma ne zanima google analitka i openx sranjca (iskreno ni mene) i to tako i treba biti u idelanom slučaju. morate znati da na takvim tehničkim detaljima (i svemu ostalome što se tiče tehničkog funkcioniranja foruma) radi samo jedna osoba u svoje slobodno vrijeme, tako da nekakv aktivan i spriječim_sranje_prije_nego_nastane stav teško možemo izvesti (odnosno ta jedna osoba). A s druge strane - vidiš i sam da jedan dio ljudi ima te probleme, drugi nema (uključujući i mene, koji sam isto tako iza proxya u firmi) tako da to nije neka egzatna znanost - problem je u PCE-u pa ajmo to riješiti.
I da, jedno je ljutnja i frustracija zbog toga što pokušavaš na forum a neće (iako moram priznati ne vidim ni tu mjesta tome, neće niko umrijeti ako ne može sat ili više na forum), a drugo ako takav filnig izražava na način koji je upotrijebio alimilano.
No, nemam namjeru ulaziti u to, to bi bio totalni OT jer je ovdje sasvim neka druga priča, tako da molim da se držimo nje.
tor je offline   Reply With Quote