Citiraj:
Autor alimilano
iman ja to sve ali neću to koristit, ovo je već smiješno..triba bi čekat 15 sekundi za otvorit svaku novu stranicu na forumu e da bi vidija nekakav je.... baner
ionako u zadnje vrijeme rijetko dolazin na ovaj forum, sad ću još rjeđe
očito voditeljima i vlasnicima tako odgovara
|
Citiraj:
Autor tor
A što je tebi? Usto na krivu nogu? Čemu takav nastup. . ..
|
Hm, ne branim alimilana tj. način izražavanja i/ili ljutnje ali samo par činjenica / primjedbi:
O ovome smo svojevremeno razgovarali, rezultat je bio u stilu uzmi ili ostavi ?
Ako se koristi IE prvo šta ćeš vidit je gornji banner pa tek iza xy sek. ostatak stranice. Ljudi se s pravom "bune" kad vide da se čeka na reklame i ostale add-on elemente a ne osnovni sadržaj foruma.
Šta se mene tiće kao običnog (l)usera tamo neki d1.openx.org, bid.openx.net a pogotovo google analitika, sindication i ostali ?
A vjerujem da znaš da je nekad google analitika ultra brza a nekad spora ko da im server radi na pedale.
Sad zamisli kakav je tek "igrokaz" kad ti u cijelu priču upadne proxy firme sa svojim slučajnim / namjernim filtracijama i zagušenjima.
Srećom koristim FF 2.0.0.20 + Addblock Plus pa se može "živit" i stvar ide glatko. Čak i ova kombinacija sa prije spominjanim proxy - jem katkad blago rećeno "štuca" al tu vi tj. forum nije kriv.
Moj konstruktivni prijedlog je da se napravi tako da se stranica iscrtava odmah (kad se dl. potrebni elementi) pa tek onda banner (za kojeg si ostavio predviđeni prostor). Znači da se vidi korisna informacija šta prije a ne da me add - on zaustavlja i da ga moram čekati.