View Single Post
Staro 09.02.2009., 11:24   #94
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Posto mi je totalno sve razbacano po prvi puta na diskovima, sve cu raditi ispocetka pa me zanimaju neke stvari.....
Imam HDD u kompu od 500 GB i prenosni od 160 GB (na kojemu su vecinom igre koje se trebaju snimiti i sl.).
Ono sto me zanima......znaci vi mislite da je najbolje recimo "c" samo za sami OS, a "d" za instalirati programe? Kod mene je sada npr. cijeli OS i programi na "c".... Posto na kompu imam i Vistu Ultimate 64 bit, kako bi po vama to sve trebalo izorganizirat....znaci kako instalirati oba OS-a i programe...tocnije, kako sve raspodjeliti po particijama!? Jer po ovome bih onda trebao imati minimalno 5 -6 particija na disku!? Windowsi...."c" za OS, "d" za programe....Vista "e" za OS, "f" za programe"......"g" za igre, "h" za sve ostalo....malo mi je to neizvedivo zar ne!? Molim vas da mi netko tu malo pomogne oko te "raspodjele" jer sam se totalno sada pogubio....

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote