Dragi lega Wolverine kao sta kazes koristim losije napajanje i upravo zato cjepidlacim jer sam se gadno zeznija sa doticnim pa sad pusen i na hladno, tlacim i gnjavim za informacije o potencijalnom novom napajanju da mi se ne dogodi fjasko ko kad sam kupio doticnog Tagana
A to nek bude skola svima koji misle kupovat novo napajanje narocito skuplje - ne kupujte samo po cjeni i inerciji jer ako je nesto skupo ne znaci da je i dobro, ako ste imali dobro iskustvo sa slabijim napajanjima ne znaci da ce i jace biit isto tako dobro i na kraju nikako ne vjerujte svemu sta ste procitali bilo na papiru(casopisi) ili netu.
Da, na zalost postoji velika sansa da kupujete macka u vreci
A sad mala povjest mog slucaja i Tagan 700W napajanja, doticno je kupljeno jer sam sumljao da staro (isto tagan od 460W, ali prva serija dok su jos bili dobri, pouzdani i tihi) nije dovoljno jako da tjera dvije 7900GT u SLI, ali na kraju price se ispostavilo da su obe grafe neispravne (imale su gresku na memoriji

u zamjenu dobio 8800 GTX) i za kaznu osta sa napajanjem koje sad imam jer sam ga kupovao na rubu zivaca nakon par mjeseci borbe sa grafama koje nisu htjele proradit kako treba, a svi simptomi su izgledali i upucivali na to da grafe ili nemaju dovoljno stuje ili da nije dobra (da se tako pucki izrazim), jel na kraju se pokazalo da je problem ipak u mom pehu ili peguli (fala ekipi iz ADM-a sta su mi dopustili da kod njih testiram grafe)
Eto toliko o tome pa ko je pametan nek uci na tudjim greskama a ko nije nek mu je sa srecom.