Citiraj:
Autor Juggernaut
Hah, evo pišem upravo s stolnog pc-a, hvala na pomoci coconut i ludi
Onak... disk malo radi malo ne, ne mogu nit ocicat vise podatke pomocu sea toolsa, sad.. mogu me radi toga prtzat i rec da je disk ispravan? ( A znam da nije, jer me hebava vec 3 tjedna intenzivno a simptomi se vuku 2mj, al ne tak jako, sad se pojacalo to no disk, press any key i takve piz*arije 
|
Hah, vidis ovaj disk u mojoj drugoj mašinici? E, isti problem mi je pravio. Znaš do čega je bilo? Do jebenog molex konektora...
Iz nekog razloga je pravio pizdariju n tom konektoru, u jednom polozaju radi, i onda iz cista miora prestane raditi (disk se iskljuci jer vise nema napajanje), samo pipnes taj molex konektor (ne mrdas ga nikuda) i n opet radi. To je tako trajalo oko 4 mjeseca dok nisam nekidan popizdio i uzeo jedan molex sa jednim muskim krajem i njegov drugi kraj ZELEMIO za disk. Sada vise nema problema, radi ko beba vec dvije sedmice bez i jednog "no disk, press any key" errora.
To sam radio jer disk vec godinama nije pod garancijom, ti probaj na neki drugi nacin provjeriti da li je i kod tebe isti problem, cisto da vidis do cega je, i onda ga nosi na reklamaciju ako je pod garancijom jos uvijek.