View Single Post
Staro 08.02.2009., 11:24   #1035
Jeote
Premium
Moj komp

Jeote's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor LuxZg Pregled postova

EDIT:
@Jeote - a zašto ne staviš nove 9.1 drivere za početak? I probaj pratiti temperaturu ne samog grafičkog chipa, nego i regulacije napajanja na kartici (sa GPU-Z možeš gledati sve te temperature) ali ne u 2D nego pod opterečenjem, dakle dok igraš Bioshock/Far Cry 2. S obzirom da ti se komp restarta, to napravi tako da upališ logiranje u txt file, pa kad se vratiš u Windowse pogledaj koje su bile temperature.
Naravno, moguće je da te zeza i napajanje, ali nekako mislim da nije u tome problem jer ta kartica ne vuće tako puno struje koliko svi pričaju. Treba uzeti u obzir da je možda i grafička neispravna, pa ako imaš nekog kod kog je možeš privremeno "udomiti" i testirati - probaj i tu varijantu. Naravno, ako ostala rješenja ne pomognu.
Evo riješio problem pred par dana.. nije bila stvar u grafi već u procesoru tj. u naponu proca. Prije koji tjedan sam se igrao malo s voltažama i ostao je na 1.20V.. vratio sam ga na default 1.15V i sad sve radi normalno.. malo mi to sad nije jasno al bitno da sve radi..

Kaj se tiče kolko struje guće grafa posudio sam od frenda mjerač potrošnje struje i najviše kaj sam vidio da mi komp povuće je oko 230W..
Jeote je offline   Reply With Quote