Hebo te HX, preporučaš ga kao da ga imaš ili da znaš o čemu pišeš, dobro da nisi Antec Signature preporučio.
Daj napiši koliko godina imaš u profil da te ljudi shvate kako spada.

Ah, pa mislim da nećeš baš spajati 285GTX SLI (za to imaš konektore) a kamoli 295GTX.

... a i 6na8 pin adapteri se dobiju sa svakom karticom koja zahtjeva dodatnu struju.
Ja da kupujem PSU sada, nebih štedio jer kaj je 200/300kn više a nećeš ga mjenjati 2/3 godine minimalno.
Nekak ne volim imati ono kaj svi imaju, tak da HX mi pomalo smrdi, kao i 750TX. Radije bih našao 850TX, čist za promjenu...ili navedeni Strider 700W.
Bilo bi najbolje da se napajanje može poslušati prije kupovine, a tu možeš sa poslužiti sa cakom naručivanja na neviđeno. Naručiš online preko protis 700W Strider i imaš 7 dana da ga vratiš ako nisi zadovoljan. Sada jel će vratiti novac ili ti dati da uzmeš nešto drugo pod tu cijenu - ne znam.
Jedan kolega ima 1000W
Olympia i nije se žalio na cvrčanje, dok drugi ima 700W primjerak i cvrči mu. Moj također cvrči, ali samo izbliza.
Najveća prednost 700W Stridera nad 750W TX-om je modularnost. Svi kablovi su odvojivi, pa neće biti nerada ako imaš viška.
1. Sva zadovoljavaju taj uvjet, iako ako kupiš presnažno, naponi će ti biti blago povišeni.
2. Kao što sam naveo, jedan 8 pinski je dosta, adapteri djeluju, do 4x6 pin je vrlo poželjno.

3. Opet, Cors i Enrmaxi su najtiši po mjerenjima, al cvrčanje nitko ne mjeri.

4. Pa jasno.

5. Pa jasno.
Edit: Ako ti se da hebat s asbisom, pogledaj
ovo.