Citiraj:
Autor Hei$$e
Sa tvojom konfom bi HX620W radio napola opterećen 
|
Hebo te HX, preporučaš ga kao da ga imaš ili da znaš o čemu pišeš, dobro da nisi Antec Signature preporučio. Daj napiši koliko godina imaš u profil da te ljudi shvate kako spada.
Citiraj:
Autor ante2
mozda malo cjepidlacim ali Corsair od 750W ima 4 x 6-8 pin PCI kabla dok SilverStone Strider ST70F, ima samo 1 x 8 PCI + 4 x 6 pin PCI
http://www.corsair.com/products/tx/default.aspx
http://www.silverstonetek.com/produc...ST70F&area=usa
a nije bas da kupujem USB hub pa kad mi zafali uticnica cu samo kupit novog sa par vise (kuzite o cemu govorim)
hm hm sad si me stvija na laganu zeravicu, iako sam odusta od modularnog ovaj SilverStone (unatoc samo jednom 8 pin-skom PCI kablu) mi dobro izgleda hmmmm
kako god fala na informacijama, preporukama i sugestijama, potraga jos traje pa samo navalite sa komentarima
|

Ah, pa mislim da nećeš baš spajati 285GTX SLI (za to imaš konektore) a kamoli 295GTX.

... a i 6na8 pin adapteri se dobiju sa svakom karticom koja zahtjeva dodatnu struju.
Ja da kupujem PSU sada, nebih štedio jer kaj je 200/300kn više a nećeš ga mjenjati 2/3 godine minimalno. Nekak ne volim imati ono kaj svi imaju, tak da HX mi pomalo smrdi, kao i 750TX. Radije bih našao 850TX, čist za promjenu...ili navedeni Strider 700W.
Bilo bi najbolje da se napajanje može poslušati prije kupovine, a tu možeš sa poslužiti sa cakom naručivanja na neviđeno. Naručiš online preko protis 700W Strider i imaš 7 dana da ga vratiš ako nisi zadovoljan. Sada jel će vratiti novac ili ti dati da uzmeš nešto drugo pod tu cijenu - ne znam.
Jedan kolega ima 1000W
Olympia i nije se žalio na cvrčanje, dok drugi ima 700W primjerak i cvrči mu. Moj također cvrči, ali samo izbliza se cuje.
Najveća prednost 700W Stridera nad 750W TX-om je modularnost. Svi kablovi su odvojivi, pa neće biti nerada ako imaš viška.
Citiraj:
Autor ante2
ajmo ovako postavit stvari da budem jasan i drugima i sebi
1. trebam dobro napajanje koje daje dobru struju znaci nema udervoltanja, ripinga, spajkova i drugih rep postapalica
2. da ima 2 x 8 pin-a PCI + naravno 4 x 6 pin-a
3. da ne buci previse a prema ovom koje sad ima to nije tesko postic
4. aj moze i modularno
5. 700 W kao minimu i kao zalog za buducnost
iskreno, htio sam prodat ljevi bubreg i kupit Corsaira od 1kW ali niko nece bubreg tako skupo 
|
1. Sva zadovoljavaju taj uvjet, iako ako kupiš presnažno, naponi će ti biti blago povišeni.
2. Kao što sam naveo, jedan 8 pinski je dosta, adapteri djeluju, do 4x6 pin je vrlo poželjno.

3. Opet, Cors i Enrmaxi su najtiši po mjerenjima, al cvrčanje nitko ne mjeri.

4. Pa jasno.

5. Pa jasno.
Edit: Ako ti se da hebat s asbisom, pogledaj
ovo.