Draž - hehe, bi ja rado.. al E8200 košta soma kuna

Mislim uzeti tu grafičku jer mi je razlika u cijeni relativno mala u odnosu na trenutnu koju imam (tj bit će mala ako bude prošla neka kombinacija koju imam u "pripremi"). A GTX260 je dere samo ako je riječ o novom modelu sa 216 SP-a, s time da na divnim siteovima naših dućana jedva da dođeš do informacije jel neka kartica sa 512MB ili 1GB, ili jel gore referentni cooler ili neki drugi - i da je informacija točna. Nekako mislim da su ove koje koštaju ispod 2000kn "stare" GTX-ice sa 192 shader procesora..
Kaj se tiče "pomame" za 1GB karticama... a ono, da, mogu uzeti 512MB karticu sa sličnim coolerom, ali onda se nisam pomaknuo s mjesta, i dalje sam na istoj kartici ko i sad, samo sa drugačijim coolerom

S takvim razmišljanjem mogu uzeti i HD4850 (ko što reče Draž, proc mi je usko grlo i tako).
Cele - ak mi nađeš 1GB verziju sa dobrim coolerom, a da me košta recimo 1500kn - slobodno javi. Ne patim ja za Gainwardom baš toliko

Isto vrijedi i za GTX260 sa 216 SP-a - ak je netko nađe za 1500kn onda ću je uzeti