View Single Post
Staro 07.02.2009., 10:18   #134
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
To ne mora nista znaciti, neki antivirusi su jednostavno preparanoicni... Dokaz tome je sto ti vjerojatno nikakva steta na kompu nije nastala u medjuvremenu, zar ne?
Hmmm......mozda i nije nesto napravio, a mozda je zapravo nekome cijelo vrijeme slao podatke....hvala Bogu da nista ne placam preko net-a, a ovo preko "tokena" mu nece bas pomoci.

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Mora da se šališ pa osobno znam da je Avast Pro i najnoviji updatei imao detekciju 0 dok je na istom računalu Kaspersky potamanio 20 komada uključujući i AV2009 koji je toliko preočit nije da hvalim KAV/KIS (i NOD je super) ali Avast je sranje

O sjeb***** Winsa sa KAV/KISom, to je bullshit ako se Kaspersky zna koristit i ne buba samo OK/DELETE
Instalirao sam KIS i nakon njega je isao "format c"....i druge zavrzlame o kojima necu ovdje.
Ne znam, ali meni sljaka ok...za sada. Ako skuzim da se nesto glupira staviti cu neki drugi. Kod KIS-a mi je recimo ok AV, ali FW mi nije bas nesto bajno....opcenito ne volim te "all in one" stvari, kao sto sam rekao.
Vidjeti cu neko vrijeme kako sljaka, ali tesko da ce se neki virus "provuci". Ostavio bih si AVG, ali je uistinu preparanoican.....mozda je nekima to ok, ali meni je pocelo laganini smetat....a i koristim ga godinama pa mi dopizdio.

Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
To isto ima i NOD samo pod drugim imenom (skracenicom). Sluzi za to da ti AV prečešljava fileove dok je komp u "idle" stanju, i ukljanja gamad prije nego što ti pokreneš ručno skeniranje AV-a.

Trenutno sam p'jan ko guz'ca jer sam o'šo do paba da se opustim pred ispit, ali mislim da je to jedna te ista stvar...
Hehehe...hvala, onda te necu sada preozbiljno shvatit....sala...

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote