View Single Post
Staro 07.02.2009., 02:54   #132
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Kada budem bio u mogucnosti kupovati AV, igre, OS i sve ostalo legalno...nece nitko biti sretniji od mene, ali da to radim sva placa bi mi otisla na software.....sa obzirom na nas standard.
Do toga trenutka se vec nekako snalazim....a svi znamo kako.
Nego, zanima me ovo.....Avast Antivirus 2009. Pro ima opciju koju nisam vidio kod niti jednog drugog AV-a (ili sam vidio, ali pod drugim imenom), a to je "VRDB". Dali mi moze netko reci sta je zapravo taj famozni "VRDB" i dali mi se isplati imati ga stalno ukljucenoga ili da ga iskljucim....nisam skuzio smisao te opcije u potpunosti. Koliko sam skuzio on skenira sve file-ove i u slucaju da dode do neke gluposti i navucem si neki virus na komp, taj "VRDB" sredi fileove tj. "popravi" ih ili sta!
To isto ima i NOD samo pod drugim imenom (skracenicom). Sluzi za to da ti AV prečešljava fileove dok je komp u "idle" stanju, i ukljanja gamad prije nego što ti pokreneš ručno skeniranje AV-a.

Trenutno sam p'jan ko guz'ca jer sam o'šo do paba da se opustim pred ispit, ali mislim da je to jedna te ista stvar...