Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 06.02.2009., 15:14   #434
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
moras imati stvarno veeeelika muda ici tako fejmati i napisati za fiatov 1.9 diesel da je smece....ccccc a ljudi izmislili common rail, cak je i veliki vw prasao na taj sistem dobave goriva, ali dobro svakom svoje. sto se tice zafire samo da ti kazem, kao i za svaki polovni diesel da pazis na stvarne kilometre, evo jedan poznanik je bas uzeo zafiru, neznam tocno koji motor, znam samo da je diesel i u pola godine mu je pukla klipnjaca (naravno probila je blok((), pa ventili i sad oped cujem da mu je nesto riknulo ali neznam sad sta.. uglavnom oprez sa polovnjakom, vjerovatno ces ionako uzeti od neke autokuce, jer nevjerujem da netko danas ima toliko casha pa trazi sto vecu garanciju na mehaniku. mozda najbolje da uzmes od ovlastenog opelovog dilera auto jer njima je ipak stalo do dobrog glasa a i imaju sigurno u ponudi nesto sta je netko mjenjao staro za novo pa dobijes koliko toliko normalno potroseno auto a ne neko bivse taxi vozilo iz italije

edit: cdti su fiatovi motori, mozda si ti 'pop' mislio na VM motore koji su se prije stavljali u opela, to jesu smeca