Citiraj:
Autor RAUL
Ne vozis dvije godine nego manje, garancija se racuna od prvog dana ustupanja leasing kuci a to je cca 5 mjesec 2008 godine.Meni je cudno kako se niste zapitali zasto svi auti imaju istu opremu i pet vrata, a uz to i slicnu kilometrazu.Inace to su oni Punto koje ste ljetos mogli vidjeti sa DA tablicama.Inace DA tablice su bile na njima jer je tamo najjeftinije osiguranje u Hrvatskoj.Svakako pripazite ako kupujete auto koji je star kao taj Punto jer jos zastupnika ima slicne akcije.Koliko sam upucen rent a car kuce su imali u ponudi Renaulte, Opele i Fordove.Svakako prije svake takve akcije dobro otvorite oci.Inace takve se akcije vecinom rade krajem godine pa do isteka zaliha.Nikako ne preporucujem kupunju takvih vozila jer sam jedno vrijeme radio u jednoj ren a car kuci pa znam sta se radilo sa autima.
|
Pa to ti je jos gore nego da kupis polovnjaka iz plavog.
Mislim ja znam kako ja vozim te aute, a mogu si mislit sto im stvarno pacijenti rade
Pogotovo ''novinari''. Vozio sam se par puta sa njima kad su radili test za neki casopis. Zalim covjeka koji je taj auto poslije kupio (zapravo ko mu kriv

)