Eto to i govorim samo sa drugog stajališta! Samo šta sam htio reći da ti 4wd malo kad treba, jer kada je kiša/snijeg/blato - prilagodiš se uvjetima, smanjiš brzinu. A kada se ide od točke a do točke B u večini uvjeta sa pogonom na jednu osovinu se dođe za isto vrijeme jednako sigurno kao i sa 4wd. Naravno da po snijegu je zadnji pogon hendikep, ali postoji hrpa elektronike koja to riješava + kvalitetne gume. Mislim izgubiti češ sekunde u odnosu na 4wd, ali od točke a do b, mislim to su tako male razlike. A 4wd ti je opet 0.8L u tvom slučaju svakih 100km više. Ali opet treba gledati za šta ti auto služi, u kakvim si vremenskim prilikama, pa onda govoriti o boljoj isplatljivosti pojedinog pogona. Jer npr na islandu nemožeš ništa sa clk200 kompressor, a negdje gdje gotovo da i nema snijega 4wd ti nema neku ulogu. A ovo za sportska preseravanja i crnu kroniku- potpuno si u pravu, sve ima svoje mjesto i vrijeme.
P.S.
Ajmo napraviti članak za pce o pogonima/razmještaju težine i sl. pa da dobimo neku nagradu! A kad ju dobimo, dogovorimo se kome/gdje/šta/zašto.