View Single Post
Staro 05.02.2009., 16:50   #682
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Ali po toj logici onda ni FTN nije dobar tracker jer on uopce nema ratia i seeding koliko sam cuo a jedan je od najtrazenijih i skoro je nemoguce dobiti pozivnicu.Naravno da treba dijeliti do minimalno 1.0 ali je to nekada nemoguce jer nema leechera koji od tebe skidaju po mjesec dana.
Evo ja npr imam na bit-hdtv ratio 107 jer samo skidam free leech
i to uploadujem 24/7.Isto tako i scene hd.

Za tvt.ro sam mislio da je najbolji tv HD tracker jer je sav hd materijal odmah dostupan i ne racuna ti download i automatski dizes ratio na taj nacin, i jos te nece banat ako namanje 24h seedas.
To je samo moje mišljenje. Ja dijelim minimalno do 1:1 na većini trackera, to ponekad znači duuuuuugotrajno seedanje. Evo primjer:
http://img6.imageshack.us/my.php?image=picture2hv3.jpg

Tjedan dana a jedva da se išta odseedalo. Na većini trackera ovo će doći barem do 1:1 za mjesec dana. Za ostale zahtjevnije trackere i veće torrente posudim seedbox na tjedan dana i tako svakih par mjeseci da nabijem ratio i onda sam miran

Na nekim trackerima koji imaju vrmeneski ograničeno seedanje i ja nakon mjesec dana gasim seed ako nema leechera.

A da je za FTN teško dobit pozivnicu... nije piece of cake ali nije bome ni teško. Malo je trackera za koje je zaista teško dobit pozivnicu, za većinu se da, samo treba biti snalažljiv, i treba znati gdje tražiti. Uz to i pretpostavku da imaš dobar ratio na 1 ili 2 jača trackera upast ćeš na mnoga mjesta koja su ''na glasu''

FTN poput nekih drugih mjesta krasi ekskluzivnost što automatski znači manji broj korisnika i u većini slučajeva manje sadržaja nego na nekim trackerima niže razine a istog tipa. Zbog toga se mnogi razočaraju kad dobe takav tracker, a nisu se prije zapitali zašto im treba, nego misle da će biti cool ako se budu mogli hvalit da imaju FTN, ScT i sl...