View Single Post
Staro 05.02.2009., 15:59   #104
dautanecII
el_nino
Moj komp

dautanecII's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Ne znam, ne vidim da ga je itko od modova obrisao. Ili je već hard delete-an.
lol.

Citiraj:
Dnevno skrećemo otprilike 10 puta na taj detalj, ne pali u 95% slučajeva jer se ista greška i ponavlja u budućim threadovima. Na 4 mjesta je napisano da se moli da se stavi informacija o garanciji.
da sam recimo i zaboravio to navest,zaista ne vidim razlog zbog cega bi to netko trebao obrisat.

Citiraj:
A najbolji je član onaj koji poštuje pravila (ne slijepo, ali se pridržava). I kad pogriješi, prizna da je fulao. I vjeruj mi, nitko od modova/admina ne liječi svoje frustracije po forumu. Veliku većinu moderatora znam i vjeruj mi - nikome nije u interesu brisati, moderirati, upozoravati na PM po 30 puta dnevno. Uostalom, to sve zahtjeva puno vremena, jako puno. Zato i postoje opća pravila.
iako sam na ovom forumu 4,5 godine,sudjelovao sam u raspravama,nikog nisam vrijedjao,dakle i postujem pravila.
mozda se ovdje bas i ne gleda,tj. ne postuju stariji clanovi,ili jednostavno pojedinci imaju animozitet spram moje malenkosti,to uistinu ne bih znao.

Citiraj:
Čudno kako se nitko ne buni dok ide sve po njegovom. I odma se spominje tuđi rad, kako ne valja. Odraz stanja na PCE-u ? Kaže čovjek koji je prozivao druge članove u prošlosti...
nitko se ne buni? pa non stop netko cendra kak mu je post obrisan,koliko cujem 30-40% oglasa na trznici obrisete,mislim ne znam,jel to stvarno metodologija ili ja u 10 godina koristenja interneta,useneta i raznoraznih portala nisam naucio kako se istima koristi i koja su nacela ponasanja??
i koje sam ja to ljude prozivao?
znaci nekakvi animoziteti postoje ipak?

Citiraj:
Stanje na PCE-u je ok. I dalje se pomaže svima koji to zaslužuju, novosti se objavljuju, još uvijek se može saznati nešto novo. IMHO, bolje je nego prije par mjeseci.
dvojim u to,ali ak ti tak velis....
dautanecII je offline