View Single Post
Staro 05.02.2009., 15:39   #103
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,505
Citiraj:
Autor dautanecII Pregled postova
i dobro onda zast mi je obrisan potpuno korektno sacinjen topic prodaje starih itema.
Ne znam, ne vidim da ga je itko od modova obrisao. Ili je već hard delete-an.
Citiraj:
Autor dautanecII Pregled postova
na kraju krajeva,mozda sam ipak i zaboravio upisat da nema garancije,ali lakse se obrisat cijeli post nego skrenut pozornost na taj detalj?
Dnevno skrećemo otprilike 10 puta na taj detalj, ne pali u 95% slučajeva jer se ista greška i ponavlja u budućim threadovima. Na 4 mjesta je napisano da se moli da se stavi informacija o garanciji.
Citiraj:
Autor dautanecII Pregled postova
@tor
bezobrazan si,a zaista ne vidim razlog tome.mozda tvoj bahat i ignorantski stav i jest odraz ovakvog stanja na PCE-u!
btw,najbolji moderator je onaj kojeg jedva primjecujes,a ne onaj koji lijeci svoje frustracije na diskutantima,koji se upisuje svako malo i za svaku glupost nekome u post i sl.
ljudi ne valja vam posao.
A najbolji je član onaj koji poštuje pravila (ne slijepo, ali se pridržava). I kad pogriješi, prizna da je fulao. I vjeruj mi, nitko od modova/admina ne liječi svoje frustracije po forumu. Veliku većinu moderatora znam i vjeruj mi - nikome nije u interesu brisati, moderirati, upozoravati na PM po 30 puta dnevno. Uostalom, to sve zahtjeva puno vremena, jako puno. Zato i postoje opća pravila.

Čudno kako se nitko ne buni dok ide sve po njegovom. I odma se spominje tuđi rad, kako ne valja. Odraz stanja na PCE-u ? Kaže čovjek koji je prozivao druge članove u prošlosti...

Stanje na PCE-u je ok. I dalje se pomaže svima koji to zaslužuju, novosti se objavljuju, još uvijek se može saznati nešto novo. IMHO, bolje je nego prije par mjeseci.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline