View Single Post
Staro 05.02.2009., 15:22   #102
dautanecII
el_nino
Moj komp

dautanecII's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Nismo ni mi toliko zadrti. Ak netko prodaje PII 450Mhz kako Greg kaže, neš mu pobrisat topik. Garancije se dosta znaju razlikovati od trgovine do trgovine, ali većina uopće ne spomene nit datum kupovine nit jel ima garancije.

Al teško napisati - ima garancije ili nema (ne cjepidlačimo nit gdje nit koliko još, to nek preko PM-a ide), za relativno nove stvari (stare 1-2 godine) koje možda još imaju koji mjesec garanciju.
i dobro onda zast mi je obrisan potpuno korektno sacinjen topic prodaje starih itema.
to dali ima ili ne, u nekoj cudnoj varijanti, garanciju mozemo rijesit na pp,ionak nikakav chat nije dozvoljen na prodaji.
na kraju krajeva,mozda sam ipak i zaboravio upisat da nema garancije,ali lakse se obrisat cijeli post nego skrenut pozornost na taj detalj?

@tor

bezobrazan si,a zaista ne vidim razlog tome.mozda tvoj bahat i ignorantski stav i jest odraz ovakvog stanja na PCE-u!

btw,najbolji moderator je onaj kojeg jedva primjecujes,a ne onaj koji lijeci svoje frustracije na diskutantima,koji se upisuje svako malo i za svaku glupost nekome u post i sl.
ljudi ne valja vam posao.
dautanecII je offline