View Single Post
Staro 05.02.2009., 13:10   #149
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Gle prvenstveno usporedujuci smece od porta poput Bishocka na ps3 je totalni fail...
Kada ides gledati onda gledaj ekskluzive za bilo koju konzolu ili komp ne portove...

Sto se tice media servera nisam pokusavao bezicno jer sam nekako predpostavljao da ce se dogoditi ovo sto se tebi dogada usput ovaj ps3media server je najbolji od ovih sto sam letimicno uspio isprobati, nisam kakvih problema cak sam i primjetio da sam kao naprimjer gledajuci seinfelda (koji sam kompresirao na 320x240 rezu jer gledam na mobitelu) koji je nakon prebacivanja u mpg4 format velicine oko 98 mb je bacio na telku prekrasnu sliku u rangu kvalitete samoga dvd-a sad jel to do Cell-a ili necega drugoga neznam...
Takoder gledao sam bas jucer Star Wars III i Transice (oba filma u 720p) preko toga PS3media servera i nisam primjetio nikakakvu degradaciju u kvaliteti slike kao sa TVersitijem dok na Twonkyu nisam uopce mogao gledati 720p...
Trebao bi se vise pozabaviti sa svim tim media serverima ali nestignem jednostavno :-/
Trazim najednostavnije i najbrze rijesenje bez previse prckanja i dosada se ovaj PS3media server pokazao najpouzanijim i najbrzim rjesenjem...

Citiraj:
Sve u svemu,preskupa stvarčica. Kad padne na 1500kn i iziđe GT5,možda kupim. Dotad je bolja solucija potrošit 3500 na komp i gamepad,a naprijed nakeljiti ps3 naljepnicu košto kaže kolega. Shvaćam privlačnost konzola za informatički 'nepismenu' plug&play ekipu,al branit konzolu,pogotovo preskupu poput ps3-a na PC EKSPERT forumu je čisto zavaravanje samog sebe.
To je tvoje misljenje, ja se iz vise razloga sa njim nebi slozio no necu sada jer ima i u ovoj temi likova koji cekaju samo kako bi poceli trolati stoga cu ostati suzdrzan jos neko vrijeme
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 13.02.2009. u 22:16.
Gjurovski je offline   Reply With Quote