Citiraj:
Autor Gabre
iako je prijatelj danas dobio poziv od službe za prodaju, koje je zvao prije mjesec dana telefonski govoreći da želi produžiti ugovor te da želi E66, gdje je dobio odgovor da će mu javiti kad dođe i onda produžiti.. zvali ga danas ili jučer, nisam siguran, i rekli da mu mob stiže u petak i da će ga on dobiti za 400kn (po staroj cijeni)...
i sad ću si vjerojatno uzet iphone 3g 8Gb za 700kn i flex300 tarifu... jer drugo nemaju na ponudi ništa zanimljivo osim te E71 koja košta 1300kn (mene).. a tipkovnica joj je koma, presitne tipke... plcem pokrijem 10 tipki odjednom... poludio bih da moram na njoj tipkati..
eto... živio t-cum.
|
Nakon svega ovoga, došao sam do nekih zaključaka:
Teleprodaja je totalno bezveze, ne vidiš mob prije kupnje, nemaju uvid u stanje na skladištu (tako sam ja ostao bez svoje E66), ne vele ti sve tvoje mogućnosti, niti pogodnosti, ako ih direktno ne pitaš (a ne zanš ni sam kaj da pitaš) itd. U t-centru su mi lijepo rekli da se u flex obitelji 300 još mora plaćati 40 kn radijske frekvencije i naknade ako želimo još 2 simpa člana u flex obitelji, onda su mi rekli i da simpa članovi od tih 300 kn svaki dobije 50 kn mjesečno, te da mogu dobiti i za njih 2 mobitela po 1 kn (ili neka druga za više :-)). To sve nisu znali u teleprodaji i još su me preveslali i iživcirali.
BTW i meni su rekli da mi mobitel stiže u petak, pa u ponedjelajk, pa u srijedu, a stigao je NIKAD!
Što se tiče Nokie E71, odlična je, i uopće mi nije žao kaj nisam dobio e66. Baterija mi je trajala od subote do danas ujutro, a poprilično sam prčako po njemu, instalirao garmin, alikao, pričao itd. Tipkovnica je zakon, samo se treba priviknuti na nju. ja imam čevapčiće i normalno pišem na nju. Trebalo mi je par sati da se priviknem, a toga me bilo najviše strah. Što se tiče kvalitete izrade je također odlična, nigdje ne škripi (kao ni druga nokia 6300), izgleda jako čvrsto i kompaktno. Za sada nemam baš nikakve zamjerke. Tako da imaš moju preporuku za nju.