Citiraj:
Autor Alfa_R
Ja bi trazio da mi dokaze i da otvori novo napajanje...
"zujanje spada u subjektivan dojam i ne ulazi u okvire opravdane reklamacije"
Nemere jedno zujat a drugo ne..
|
jedno offtopic pitanje, ali sto je bilo sa 8600 nvidia serijom? koliko se ljudi zalilo? jel itko uspio izganjati garanciju? na kraju je ispalo da je to feature koji dolazi sa novom novcijatom karticom, da zuji dok je pod opterecenjem.....
mislim sorry, ali zujanje jako tesko prolazi (da ne kazem nemoguce) i nece prolazit ce kao reklamacija kod nasih servisera. negdje je ocito diktirano sto sve prolazi, sto sve ne prolazi pod reklamaciju. i to je postambiljano pecatom zakona. ne vjerujem da bi sve trgovine isle srat pa ne priznavat nesto sto ocito ne radi kako treba. ovo sto se tice subjektivnog dojma mi vise slici na jednostavno izgovor, tipa: "neda nam se i necemo se zafrkavati sa necim sto radi, jer radi. nazalost - zuji zuji, ali radi.".
cut ce trgovina koja ne prizna garanciju........
trebaju cuti sve trgovine, samo sto ne znam bas nacin kako ce cuti. vec bi se netko sjetio pa iscupao iz zakona nesto na sto se mozes pozvati u DI, ili barem realno priprijetiti. dakle, zakon je ocito taj koji nas (mene, tebe, bilo kojeg kupca) jebe jer je tako napisan. da je sve crno-bijelo bilo bi puno lakse i bolje jer bi se znalo sto moze, a sto ne moze proci, u ovom slucaju, kao reklamacija. ali sve je sivo, i cisto normalno da ce sve firme pokusati izmuljati samo da se obavi sto manje posla, uz sto vecu zaradu. jer i sama primka, slanje, cekanje, dobivanje nazad i isporuka samoj musteriji nazad reklamirani proizvod je; posao -> vrijeme -> novac.
ruku na srce, ali nista ne ocekivano. lijepo to zvuci od strane seasonica i ako se doticna reklamacija rijesi uspjesno - vjerujem da ce 99% posla biti zaduzen sam seasonic, ali uz veliko zalaganje i teranje od strane samog mymoona. osobno nebi si dao toliko truda i vremena jer je to borba protiv vjetrenjaca.
btw, kad smo kod mjenjanja samih naputaka proizvodaca, sve trgovine to rade. gainward se neko vrijeme mogao naci od godine do tri godine garancije. corsair isto tako, i napajanja i memorija. da ne nabrajam dalje, ali ima toga, get the point

.