Citiraj:
Autor Zero_Cool
Meni ista situacija, žena mi je samo napisala ime, broj moba i oznaku mobitela i odnijela taj mali papirić u skladište. Vjerujem da je debela većina tih pairića završila u smeću.
Daj mi reci koji je to datum kad trebaju doć? Mislim da ako ne dobijem mobitel da ću im dići frku u centru, jer kaj je najbolje oni su mi poništili potpisan ugovor jer ga nisu mogli ispuniti, mislim ono wtf, da je potpišem ugovor koji kasnije skužim da ne mogu ispuniti ono ko te hebe sam si si kriv. Imam kopiju tog potpisanog ugovora i doma, plus sad ta rezervacija mobitela, plus kaj im je služba za korisnike u banani...
|
meni nisu ni htjeli potpisati ugovor... čitaj do kraja moj post pa ćeš vidjet zašto..

e da, mobovi su stigli 26.1.
Citiraj:
Autor defs
Ovo mi fakat već ide na živce, čekam 2 tjedna za taj mobitel i ništa. Pa nekužim u čemu je problem, kaj ovi u nokiji nemogu tolko napravit kolko ljudi mogu kupit ili ovi iz t-mobilea ne zele vise prodavat po ovoj cijeni pa cekaju da zavrsi bozicna akcija?
|
otkrio si bit cijele priče, mobovi su stigli, no cijena više nije ni blizu ista... čitaj dalje
Citiraj:
Autor Zero_Cool
Evo za sve koje zanima nokia e66. Situacija je sljedeća, rekli su mi u t-centru da nokie neće dolaziti sigurno do 1.2. do kada traje ova akcija, što znači da kada dođu da više neće biti za 498 kn već da će se korigirati i cijena. Ja sam odlučio dati malo više i kupiti e71. E71 imaju u avenue mallu, ali još samo jednog (ja sam rezrvirao predzadnjeg i danas idem po njega).
|
mobiteli su stigli u teleprodaju, no... ovi u direktnoj prodaji u avenuemallu ni ne znaju da su stigli... no cijena je već promijenjena na netu, i sada iznosi
1700 kn na ugovor na 2 godine

prestrašno židovi pokvareni ciganjski... ja pitam žensku, ja sam to rezervirao još prije mjesec dana, da li ga dobijem po staroj cijeni? Odg: NE nažalost..
iako je prijatelj danas dobio poziv od službe za prodaju, koje je zvao prije mjesec dana telefonski govoreći da želi produžiti ugovor te da želi E66, gdje je dobio odgovor da će mu javiti kad dođe i onda produžiti.. zvali ga danas ili jučer, nisam siguran, i rekli da mu mob stiže u petak i da će ga on dobiti za 400kn (po staroj cijeni)...
koma, gadovi..
i sad ću si vjerojatno uzet iphone 3g 8Gb za 700kn i flex300 tarifu... jer drugo nemaju na ponudi ništa zanimljivo osim te E71 koja košta 1300kn (mene).. a tipkovnica joj je koma, presitne tipke... plcem pokrijem 10 tipki odjednom... poludio bih da moram na njoj tipkati..
eto... živio t-cum.