View Single Post
Staro 04.02.2009., 22:33   #1
bizzzo
Premium
Moj komp

bizzzo's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Line 16898 of the INF file \i386\txtsetup.txt is invalid

Ok ljudi imam jednu pricu za vas... (znam da je dugačko al please čitaj do kraja)

Dolazim kući, odem u sobu i skužim da mi na laptopu stoji onaj crni ekran na kojem piše: Start Windows normally itd, svi znate o čem pričam. Nego, rekoh si ma nekaj se smrdalo nije big deal, stisnem Start Win Normally, on lijepo pokaže WinXP i onu bubu koja šeta s lijeva na desno kad odjednom, fiju restarta se. Rekoh, ok možda ipak nije tako mala stvar u pitanju i odaberem Last Known Good Configuration.

Nakon toga mi kaže da ne može startat win jer mu je file missing or corrupt:
"\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM"
da tada mi je srce završilo u petama, a onda sam poslušao porukicu ispod toga koja mi je rekla nek ubacim CD od Windowsa pa da napravim Repair. Puknem CD, restart, on se lagano podiže, pita da stisnem bilo koji gumb da bootam s cd-a, inspecta configuraciju i izbaci nešto što me ubilo u pojam:

"Line 16898 of the INF file \i386\txtsetup.txt is invalid
Setup cannot continue. Press any key to exit."

Nakon toga su me prištekali na aparate u Draškovićevoj i eto sada vam pišem ovo sa laptopa od stare. (narvano da se šalim u vezi Draškovićeve)

Nego, molio bih vas da mi kažete u čemu je problem nastao i hoću li ikako moći spasiti fileove koji su mi jako važni?

Za windowse me boli đon njih mogu opet spičit gore, a ionako sam mislio isprobati Win7, al su mi fileovi važni, imam nekoliko crteža u SolidWorksu a i neke fotke koje nisam spržio.

Znam da je užasno dosadno kada netko nabije ovoliki post na forum al ima to jednu dobru stranu, znam da će ga pročitati samo iskusni ljudi a ne neki je*ivjetri koji će mi pričat bezvezarije.

Zahvaljujem se svima na trudu, a tko mi da neki cool odgovor šaljem Žuju preporučeno poštom

Zadnje izmijenjeno od: bizzzo. 04.02.2009. u 23:00.
bizzzo je offline   Reply With Quote